Vilkår & Handelsbetingelser

www.sapprocher.com ejes og drives af
Sapprocher
Raadvadvej 34
6000 Kolding
CVR:36 27 55 10
tlf: 0045 91868613
email:info@sapprocher.com

Alle modeller og logoer på hjemmesiden ejes af Sapprocher eller deres tilknyttede partnere eller selskaber.
Indholdet på hjemmesiden såsom tekst, grafik, ikoner, billeder, videoer, lydfiler og software ejes af Sapprocher eller deres tilknyttede partnere eller selskaber. Download af indhold fra hjemmesiden er kun tilladt til personligt og ikke-kommercielt brug og under forudsætning af overholdelse af ophavsretten. Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller genudgive indhold fra hjemmesiden til offentligt eller kommercielt brug eller på anden måde bruge det ophavsretsbeskyttede indhold uden tilladelse fra henholdsvis Sapprocher eller deres tilknyttede partnere og selskaber.
Sapprocher forbeholder sig ret til at ændre indholdet på hjemmesiden til enhver tid uden forudgående varsel.

Handelsbetingelser

Sapprochers almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for ethvert salg og enhver leverance fra Sapprocher – Raadvadvej 34, 6000 Kolding, medmindre der mellem dig og Sapprocher er indgået en skriftlig aftale, der fraviger bestemmelserne, eller bestemmelserne i øvrigt måtte være i strid med beskyttelsespræceptive regler for forbrugere.

1. Kontraktindgåelse

Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og Sapprocher, når din ordre er blevet bekræftet af Sapprocher.Du kan udelukkende købe produkter på Sapprochers online shop som privat forbruger og ikke som erhvervskunde.

2. Priser, gebyrer og fragt

Priser
Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på Sapprochers online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.
Sapprocher forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på Sapprochers online shop. Sapprocher tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på Sapprochers online shop til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser baseret på januar 2015 priser i Danmark.

Betaling
Du kan betale med følgende kort:

Visa/Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Debit og Maestro.
Vi hæver først beløbet på din konto, når ordren er godkendt og sendt fra vores lager. Sapprocher udsteder kun en elektroniske kvittering og den bedes du gemme til senere brug ved eventuel returnering og reklamation. Der bliver sendt en mail med track & trace information til dig, når ordren er sendt.

Når du betaler med betalingskort hos Sapprocher, formidles dine kreditoplysninger via hjemmesiden til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse. Dine kortoplysninger er helt private og vil ikke blive delt med andre, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

Fragtpriser
Ved bestilling af varer på Sapprochers online shop tillægges et fragtgebyr på 49,95 DKK, hvis pakken skal leveres til erhvervs adresse. Ellers tilbyder vi gratis forsendelse til Swip box. Vi anvender Bring som vores transportører. Hvis du vælger at anvende pakkeshop, skal pakken afhentes indenfor 10 dage. Hvis ikke bliver den sendt retur og her vil du blive opkrævet 99,95 DKK for håndteringsomkostning. Dette beløb vil vi fratrække fra din ordrers værdi. Nægtelse af modtagelse bliver ikke godkendt som annullering. Se under Fortrydelsesret

3. Levering
Sapprocher garanterer dig hurtig levering på maksimalt tre hverdage fra den dag du bestiller dine varer. I langt de fleste tilfælde får vores kunder dog levering allerede dagen efter bestilling (gælder ej for ikke-brofaste øer & weekender).
Alle vores pakker bliver afsendt på hverdage klokken 20.00. Fra vores danske webshop leverer vi desuden udelukkende til Danmark (ikke Færøerne og Grøn- land – hvis du bor i disse område bedes du kontakte kundeservice for assistance info@sapprocher.com).

Annullering af bestillinger skal ske skriftligt og hurtigst muligt og senest klokken 20.00 samme dag hvor bestillingen er afgivet, da din mulighed for annullering ellers bortfalder, og vi leverer din ordre som aftalt.

Returret
Ønsker du at sende varen til ombytning bedes du kontakte kundeservice for at få en gratis returlabel tilsendt. Ønsker du at refundere varen bedes du at kontakte kundeservice for at købe en returlabel og tilsendt. Bemærk venligst at Sapprocher vil fratrække 49,95 DKK for returlabel fra din ordresum.

Tilbagebetaling
Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer med undtagelse af returlabel som følge af tilbagebetalingen.
Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

4. Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde den indgående aftale uden begrundelse.
Returretten gælder i 14 dage.
Perioden beregnes fra den dag, hvor du fysisk besiddelse af varen. Det kan være den dag, hvor varen er overgivet til dig, eller er lagt i din postkasse, eller i skuret efter aftale med dig, den dag hvor den er afleveret på din arbejdsplads eller i pakkeshop. Har du meddelt os, at en anden person skal modtage varen på dine vegne, løber fristen fra denne person modtaget varen.
Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, søndag, grundlovsdag, den
24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du meddele skriftlig til Sapprocher din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Kundeservice e-mail: info@sapprocher.com

Modtager vi dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil vi betragte returneringen af varerne som en udøvelse af benægtelse modtagelse. Hertil vil der pålægges en administrationsgebyr på 99,95 DKK. Beløbet vil blive fratrukket fra ordrens værdi.

Returnering af varer
Du returnerer varerne til Sapprocher uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du gør din fortrydelsesret gældende. Returneringen betragtes som rettidig, hvis varen er indleveret til postforsendelse eller en anden form for forsendelsesservice, der er ansvarlig for forsendelse af varen til Sapprocher, før udløbet af de 14 dage. Hvis du ikke anvender Sapprochers returs service skal der forelægges kvittering for indlevering til postvæsen eller lignende til forsendelse. Udgiften af returnering dækker Sapprocher ikke.

Varer returneres til Sapprocher på følgende adresse:
Sapprocher
Raadvadvej 34
6000 Kolding
ATT:Retur

5.Brugte/forringede varer
Du hæfter kun for eventuelle forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Sapprocher vurderer af den returnerede vare med udgangspunkt i følgende vejledende retningslinjer for værdiforringelse:

• Varen er ubrugt og i original emballage (værdiforringelse 0 %)

• Mindre tegn på brug og/eller manglende original indpakning (værdiforringelse ca. 25 %)

• Synlige tegn på brug og/eller manglende original indpakning (værdiforringelse ca. 50 %)

• Synlige skader såsom ridser og huller (værdiforringelse ca. 75 %)

• Omfattende eller væsentlige skader som gør at omkostningerne forbundet med videresalg sandsynligvis vil overstige indtjeningen (værdiforringelse 100 %)

Specielt tilvirkende varer
Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Sapprocher giver efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere hurtigst muligt hvis der opstår en sådan fejl eller mangel. Vi sender en returlabel, som du bedes anvende til returnering af varen ved at kontakte os på info@sapprocher.com samt den fejlagtige vare til os på denne adresse:

Sapprocher
Raadvadvej 34
6000 Kolding

Sapprocher dækker ikke reklamationer på farvenuancer, lynlås, små accessories(pynt, glitter, kæde, snore osv) og misvedligeholdelse.
Når reklamationen er i vores hænder, går vi i gang med vurdering. Du vil blive kontaktet af vores kundeservice i løbet af 5 arbejdsdage om afgørelsen.

6. Ansvar
Sapprocher er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er Sapprocher fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.
Sapprochers erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt.
Sapprocher påtager sig produktansvar overfor dig ifølge gældende lovgivning.

7. Farver
Selvom at vi har lagt et stort stykke arbejde i at beskrive produkternes farver så nøjagtigt som muligt, så kan både computere, tablets og mobiltelefoners farver og skærmopløsninger variere fra enhed til enhed. Små afvigelser i farverne må derfor ikke betragtes som mangler i købelovens forstand

8. Kundeservice og klagemuligheder
Såfremt du måtte have nogle spørgsmål eller klager til os, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os på telefon (+45) 91 86 86 13 eller på e-mail info@sapprocher.com

Som forbruger kan du endvidere også altid klage til Forbrugerklagenævnet via dette link (vær opmærksom på beløbsgrænserne for at indgive klage). www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=160666#bil3

9. Håndtering af personoplysninger
Som kunde på www.sapprocher.com er du til enhver tid omfattet af persondatalovens regler samt underlagt de gældende persondataretslige betingelser for www.sapprocher.com (se afsnittet “Persondataretslige betingelser”). De persondataretslige betingelser for www.sapprocher.com kan ændres uden varsel. Hvis du har en bruger på www.sapprocher.com, vil du blive orienteret om sådanne ændringer ved næste login på www.sapprocher.com.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du samtidig de persondataretslige betingelser for www.sapprocher.com.

Når du handler på www.sapprocher.com, videregiver vi ikke dine personoplysninger, medmindre du giver samtykke hertil. Dine personoplysninger behandles fuldt fortroligt og på betryggende vis og alene til at gennemføre din ordre.

Persondata
Når du foretager køb eller opretter en bruger på www.sapprocher.com, gælder følgende betingelser i forhold til anvendelsen af dine persondata. Vi opfordrer dig til at udskrive eller gemme disse betingelser.

Persondataretslige betingelser
Brugen af www.sapprocher.com er til enhver tid underlagt de gældende persondataretslige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til disse betingelser, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail: info@sapprocher.com.

Salg –og leveringsbetingelser
Udover de persondataretslige betingelser, som beskrevet her, gælder også Sapprocher’s salgs- og leveringsbetingelser, når du handler på www.sapprocher.com.

Persondata ved køb
Når du handler på www.sapprocher.com, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi registrerer: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, din e-mailadresse, samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysningerne i en periode på fem år, fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen.

Vi registrerer desuden, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretslige betingelser, samt i hvilket omfang du har accepteret, at www.sapprocher.com sender dig e-mails, herunder nyhedsmails.

Såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbrevet. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet.

www.sapprocher.com anvender logstatistik. Det betyder, at vi anvender statistikken til eksempelvis at undersøge, hvilke sko der sælger bedst.

Bemærk! De oplysninger, vi registrerer i forbindelse med dit køb på www.sapprocher.com, anvendes ikke til andre formål.
Vi anser alle personlige oplysninger som fortrolige, og vi vil under ingen omstændigheder videregive dine informationer til en tredjemand, udover vores fragtleverandør. Det er meget vigtigt at pointere, at vi ikke registrerer personfølsomme oplysninger såsom dine kortoplysninger til dit betalingskort.
Såfremt du har afgivet personlige oplysninger til os i forbindelse med tidligere køb eller andet, så har du ret til at gøre indsigelse imod denne registrering ifølge persondataloven. Du har desuden også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.
Du kan rette henvendelse til os på e-mailen info@sapprocher.com

Persondata for bruger
Det er ikke nødvendigt at oprette en bruger for at købe varer på www.sapprocher.com.

Når du opretter en bruger på www.sapprocher.com, registrerer vi en række obligatoriske oplysninger om dig i forbindelse med din brugerprofil. Det drejer sig om: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger og din e-mail. Vi registrerer også, hvilke produkter du køber via din bruger.

Herudover registrerer vi, om du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretlige betingelser, og om du har givet samtykke til, at Sapprocher sender nyhedsbreve til dig.

De obligatoriske oplysninger anvender vi på samme måde, som de oplysninger du afgiver i forbindelse med et køb (se afsnittet ”Persondata ved køb’”). Herudover anvender vi din e- mail til at identificere din brugerprofil

10.Cookies
www.sapprocher.com anvender såkaldte de mest nødvendige cookies for at kunne skelne dit besøg fra andre, da vi på denne måde bl.a. kan sørge for, at dine varer ikke havner i andre besøgendes indkøbskurve eller omvendt. De mest nødvendige cookies er altså med til at kunne genkende dine præferencer som bruger, samt for at gøre dit besøg mere personaliseret. Din personlige identitet bliver dog ikke genkendt, men du får et unikt nummer som gør at vi kan genkende dig som bruger.

Nødvendige cookies er med til at vi kan levere den tjeneste eller ydelse, som du som slutbruger har anmodet om ved at besøge denne hjemmeside. Sådan giver cookies dig en bedre brugeroplevelse.
For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse, så benytter vi cookies som gemmer de valg du måtte foretage på vores hjemmeside, herunder sprogpræferencer, afvisning af pop-ups mm.. Dette er med til, at du ikke skal foretage de samme valg om igen ved hvert nyt besøg på denne hjemmeside.

Vi benytter desuden også cookies, til at kunne foreslå relaterede produkter ift. hvad du og andre kunder tidligere har kigget på og købt, da dette er med til at give dig en mere præcis og brugerorienteret kundeservice.

Cookies analyserer trafikken på hjemmesiden.
Vi benytter også cookies til at indsamle data omkring din og andres anvendelse af vores hjemmeside, da dette er vigtigt for at vi konstant kan forbedre hjemmesiden for din og andre brugeres skyld.