Sapprocher er en dansk virksomhed, som specialiserer sig i at producere og skabe unikke, funktionelle og komfortable sko fremstillet i hånden og af ægte italiensk læder – fra hånden af dygtige skomagere i Europa.

”a great pair of shoes, can give you the confidence to conquer the world”

Filosofien bag Sapprocher er, at hylde den moderne kvindes indsats i samfundet såvel som i hjemmet. Dette stiller naturligvis krav til komfort og look, hvilket til enhver tid er omdrejningspunktet for alle vore design. Endvidere lægger vi stor vægt på både pasform og læsternes udformning, da dine fødder har en bærende funktion for kroppens balance og holdning.

Vi samarbejder med anerkendte europæiske skomagere, der alle har mere end 25 års erfaring indenfor læder, pasform og ikke mindst kvalitet.

Kendetegnet ved designet der præger Sapprocher sko er, samspillet imellem det maskuline udtryk og de feminine detaljer, hvilket er de grundlæggende detaljer der gør sig gældende for kvinden der skal vise sit værd overfor sin mandlige partner. Ydermere bliver kvindens anatomi og nye lædermaterialer inddraget i vores designproces.

11_sapprocher01
sarah louise